KOPER

Kwaliteit

Bij Pièce Unique vind je echte kwaliteit koper in een mooi en modern design. De exclusieve mix van moderniteit en etniciteit geeft elk stuk zijn unieke en chique uitstraling. Al onze koperen producten zijn een ode aan de Marokkaanse cultuur en bieden een mix van het boho van elders en het strakke van hier. Ze refereren sterk aan de tijd toen we opgroeiden in een 1001-nachten-sfeer. Dat exotische gevoel delen we graag met jullie.

Eigen verhaal

Elk stuk koper vertelt zijn eigen verhaal en geschiedenis. Onze partner-coöperatieve in Marokko realiseert de mooiste koperen tafels, zowel Martolier-tafels uit geklopte stukken koper als minimalistische, zelf ontworpen salontafels. Mooi en stijlvol, maar arbeidsintensief. Eén blik op zo’n tafel en je haalt hem in huis.

Gepersonaliseerd

Steeds opnieuw gaan de verbluffend fijne en kunstzinnige Serrouji-kroonluchters met de aandacht lopen, waar ze ook hangen. Elke kroonluchter is uniek en elke lamp wordt met de hand uitgesneden. Het resultaat is exclusief en prachtig. De combinatie van lamp én lichtweerkaatsing op het plafond creëert een feeëriek vakantiegevoel. Wij zouden ons eigen exemplaar niet meer kunnen missen. Elke lamp kan op maat worden gemaakt, en zelfs gepersonaliseerd met een logo.
next

KERAMIEK