KERAMIEK

Mooie en exclusieve keramiek
100% handgemaakt

Bij ons vind je stevig, mooi en exclusief aardewerk afkomstig van drie scholen in Marrakesh. Het aardewerk uit Fez is kalligrafisch enorm sterk, het aardewerk uit Safi is iets ruwer, het aardewerk uit Tamegroute is ronduit stoer. Elk stuk aardewerk in de collectie van Pièce Unique is handgemaakt naar eigen ontwerp. Ook hier mikken we op een stijlvolle mengeling van twee werelden, een mix van authenticiteit en etniciteit.

Tamegroute aardewerk
1000 tinten groen

Keramiek, aardewerk en Marokko, het lijken wel synoniemen. Ben je op zoek naar een echt Pièce Unique? Bekijk dan ons aardewerk uit Tamegroute, de laatste stopplaats voordat de immense Sahara begint. Stuk voor stuk stoere en toch verfijnde keramiek, met de typerende kleine imperfecties. Het bakproces levert elk stuk zijn unieke tint mosterd of groen, kleurschakering én tekening op. Onze potten vertrouwen we toe aan een lokale familie die al 120 jaar de kunst van het ambachtelijk pottenbakken beoefent. Tegen dit staaltje kunst zeggen wij – en zeker ook jij – geen neen.

Potten in keramiek
in alle vormen en kleuren

Bij ons vind je een waaier aan prachtige Marokkaanse potten in boho chic stijl, tegelijk eenvoudig én geraffineerd. De keuze is reuze. Ofwel kies je een intense unikleur zoals zwart, geel, rood, grijs, wit, parelmoer … ofwel ga je voor die pot met dat prachtige kalligrafische kleurdesign. Met of zonder deksel. Glad of ruw. Blinkend of mat. Klein of groot. Lang of breed. Bolvormig of slank. Wat je ook zoekt, je vindt het bij ons. Elke pot is bovendien een lust voor het oog.
A025_C003_1106TW
next

HOUT