BIOMATERIAAL

Linnen
uit Indonesië en Maleisië

Linnen is een natuurlijk product met een even natuurlijke uitstraling. Het roept essentiële waarden op, een rustiger leven, minder stress, meer innerlijke rust. De stof is ecologisch verantwoord, comfortabel en duurzaam. Linnen blijft altijd mooi, het versiert je bed of zetel en maakt je slaapkamer of living af. Je voelt de vakantiesfeer als het ware in je woning.

Raffia
uit Afrika

De lokale Afrikaanse bevolking plukt de raffia handmatig en geeft die zijn uiteindelijke vorm via een arbeidsintensief proces. De kleurschakeringen vormen het bewijs dat de raffia natuurlijk wordt bewerkt. Ontdek het grote gamma lampen, zetels en manden in onze winkel.

Zeegras
uit Azië

Zeegras is een duurzaam en natuurlijk materiaal dat groeit in Azië. De plaatselijke bevolking haalt het uit de zee, bewerkt het en vlecht het tot stevige touwen. Zeegras is stevig maar toch soepel en zorgt voor een gezellige sfeer. De waaier van toepassingen is groot, denk aan manden, tassen, tapijten, kussens en tuinmeubilair. Ook hier alles puur natuur. We zijn honderd procent fan!
next

ACCESSOIRES