Pièce Unique?
Exclusieve boho chic design meubels
in Brugge
Alle boho chic design meubels in Pièce Unique hebben een ziel en een verhaal. Wij ontwerpen zo goed als al onze meubels en accessoires zelf. Ervaren vaklui in Marokko, Bali, Indonesië en Indië voeren onze designs ambachtelijk uit en die werkwijze levert volstrekt unieke en exclusieve producten op. Ons persoonlijk stijladvies doet de rest.

Harmonieus samenvloeiende werelden

Weet je waar we naar streven in onze boho chic design meubelzaak in Brugge? We laten de cultuur van hier samensmelten met de cultuur van elders. Met elders bedoelen we ons geboorteland Marokko. Al onze levenservaringen komen terug in onze ontwerpen en designs. We denken aan onze jeugd in een stijlvolle designomgeving in Marrakesh, onze komst naar België en de kennismaking met de strakkere cultuur van hier. Tegelijk verwijzen we naar onze opleiding grafische vormgeving, interieurdesign en fotografie en onze ervaring in de wereld van de mode. Schoonheid en design komen op de eerste plaats in alles wat we doen.

fairplay én fairpay

Beschouw Pièce Unique gerust als onze bijdrage aan een mooiere wereld. Pièce Unique laat zich inspireren door de wereld. De unieke producten die je bij ons vindt, passen zowel in antieke als moderne interieurs, zijn exclusief en toch toegankelijk. Voor ons komt zakendoen neer op fairplay én fairpay. We worden er zelf beter van, maar laten ook anderen delen in ons succes. Iedereen met wie we samenwerken, kennen we trouwens persoonlijk. Dat vinden we belangrijk.

KOM LANGS IN DESIGN MEUBELZAAK IN BRUGGE​

Je maakt er kennis met prachtige meubels en decoratie, stoelen, tafels, zetels, poefs, lampen, schilderijen, aardewerk, potten, tapijten... Je vindt er authentieke schatten van over de hele wereld, meubelstukken en accessoires die plaatselijke lokale vaklui hebben gemaakt op basis van onze eigen ontwerpen. Of stukken die we ontdekten op onze reizen en waar we regelrecht ondersteboven van waren.

Als hoogstaande gast bieden we je een authentieke winkelbeleving aan. Een fijn moment in een exotische, kleurrijke, warme en gezellige omgeving vol hout, natuurlijke producten en planten.

creëer je droominterieur

Laat ons je helpen je droominterieur te creëren. Dat doen we graag, met veel liefde voor het vak en nog meer liefde voor jou als klant. Jouw interieurwensen staan centraal. Voor jou maken we werkelijk tijd. Jouw interieur is immers veel te belangrijk om even tussendoor te bespreken.

Bij ons krijg je een aangename een-op-een-rondleiding en uiterst persoonlijk interieuradvies. Een toffe babbel gecombineerd met een glaasje wijn of een kopje thee. Wil je iets speciaals en volledig op jouw maat? Dan kan dat uiteraard. We tekenen al je wensen uit en vragen onze partners in het buitenland om precies datgene te maken wat jij wil.

Heel graag tot binnenkort!